Tre 3 Kundeservice

Find information om Tre 3 Kundeservice. Det er nemt at finde telefonnumre, åbningstider og anmeldelser for Tre 3 kundeservice og support.

Mandag:

09:00-17:00

Tirsdag:

09:00-17:00

Onsdag:

09:00-17:00

torsdag:

09:00-17:00

Fredag:

09:00-16:30

lørdag:

Lukket

Søndag:

Lukket

Facebook

3Danmark

Din vurdering for: Tre 3 Kundeservice

Andres vurdering: Tre 3 Kundeservice

Bedømmelse: 7488.7 Total: 33 stemmer

Anmeldelser for: Tre 3 Kundeservice (9)

Bedømmelse:

1 of 10

2022-08-01 05:44

Peri

Mangler mit beløb tilbage gået over en måned

Bedømmelse:

8 of 10

2022-05-12 13:51

Jeanette knudsrn

Jeg ringedes ind den anden dag for at få ekstra data ind på min telefon, men den virker stadig ikke. Fik st vide der ville gå 2-5 min. CVR nummer

Bedømmelse:

3 of 10

2022-04-23 19:58

Trine Madsen

Godaften. Hvad er det der sker med lyden for jeres kl 21 film, det lyder som om man sidder i et lokale med Ecco. Har oplevet det de sidste 3 aftenen og det er rigtig irriteren. Resten af dagen er der ingen problemer. Med venlig hilsen.

Bedømmelse:

6 of 10

2021-10-09 21:15

Shahram Ghahramani

Jeg har brug for puke code til tlf .min eget tlf virker ikke... Mvh

Bedømmelse:

10 of 10

2020-12-17 18:38

Thomas Gregersen

Jeg var i næstved storcenter i tirsdag og bestille en tlf, hvor kan jeg hente den da centeret er lukket.. kan jeg få sendt den til min adresse eller??? Mvh

Bedømmelse:

10 of 10

2015-05-05 11:21

Henrik

Jeg vil gerne sende en tak til Mette for en god kundeservice og en god snak. Altid rart med hjælpsomme mennesker med et smil på læben.

Bedømmelse:

2 of 10

2014-10-05 10:07

Max

Har Tre sagt upp alla som jobbat i kundservice? Har försökt få tag på dom i flera dagar eftersom att min kompis har problem med sitt abonnemang men inte fan är där någon som svarar!

Bedømmelse:

9 of 10

2014-08-23 14:30

Jonas

Ringer 3 för att säga upp mitt bredband. Förklarar för killen i supporten att jag fått ett sjukt bra erbjudande från ComHem. Han råder mig att ta det, att de faktiskt inte har något bättre att komma med. Ställer frågor om huruvida jag är nöjd med telefonen och dem som operatör osv. Vi pratar fakturor, att jag ska börja plugga och att min dator är gammal och skitseg. Kontentan av samtalet blev iaf att jag nu sitter här med en 200 kr lägre månadskostnad, en ipad air, en 300 kronors kreditering på nästa faktura för felaktiga dragningar som gjorts på mitt abonnemang plus uppsagt bredband. Fattar fortfarande inte riktigt vad som hände.Magnifik support!

Bedømmelse:

8 of 10

2014-08-09 11:59

Markus

Jag beställde nyligen en Sony Xperia Z2 och den gick sönder efter en vecka. Då ringde jag 3 kundtjänst för företag, eftersom det är en företagstelefon jag har. Där fick jag bra hjälp och raka svar. En trevlig person hjälpte mig och sa att det är självklart att jag ska få en lånetelefon under tiden min skadeanmälan behandlas eftersom det är en sådan viktig del när det är företagstelefon. Ett av bättre bemötanden för kundtjänster.

Info om

Du kan altid kende en 3-kunde, når du ringer til en. Det er dem, der synger ”3 is a magic number …”, når du ringer op. De brød igennem telekom-muren tilbage i 2002, og selvom koncernen har hovedsæde i Hong Kong, er 3 i dag blandt et af Danmarks største teleselskaber. Foruden mobiltelefoni leverer 3 også bredbånd til dit hjem. Internetforbindelsen leveres ligeledes som mobilt bredbånd, hvilket betyder, at du får en 4G internetforbindelse. Her har du især den store fordel, at du undgår de typiske driftsforstyrrelser, som der kan følge med en internetforbindelse via kabler i jorden. Selvom mobildækningen efterhånden er god i hele landet, er det dog ikke hele landet, der har en 4G-dækning. Det betyder, at du i det meste af landet kan være online, men det er kun i nærheden af en sendemast, at du kan forvente hurtigt internet med 4G-mobilbredbånd. Du kan se på 3’s hjemmeside, hvor du får den bedste dækning.

3 kundeservice og teknisk support

Hvis du ønsker at tale med 3 om dit mobil- eller bredbåndsabonnement, kan du træffe dem både via mail, telefon eller personligt. 3 har butikker fordelt i de største byer over hele landet - i særdeleshed i hovedstadsområdet. Her er åbningstiden som i de fleste andre butikker - alle hverdage og i de fleste tilfælde også om lørdagen og udvalgte søndage. Tilgængeligheden i butikkerne er god, så du kan få hjælp og vejledning hurtigt. Ønsker du derimod at kontakte 3 telefonisk, kan du ringe til dem på telefon 70 313 313. Her kan du både tale med 3’s kundeservice, hvis din henvendelse drejer sig om dit abonnement, og teknisk support, hvis du oplever tekniske problemer med dit produkt. Kundeservice har telefontid om mandagen kl. 9:00-18:00, tirsdage-torsdage kl. 9:00-17:00 samt fredage kl. 9:00-16:30. Der er lukket i weekenden. Teknisk support kan du derimod få fat på alle hverdage kl. 9:00-18:00, samt også lørdage kl. 9:30-15:00. Der findes tidspunkter på dagen, hvor du kan opleve at vente i telefonkøen. Derfor anbefaler 3 dig at ringe så tidligt som muligt eller så sent som muligt. Det vil sige før kl. 10:00 og efter kl. 15:00.

Søger man på nettet efter kundeanmeldelser fra 3’s kunder i Danmark, er der en masse interessant læsestof at tygge sig igennem. Tjekker man eksempelvis Trustpilot, ligger vurderingen generelt på et middelniveau. Det er selvfølgelig ikke noget at råbe hurra for, men det væsentlige i denne slags kundeanmeldelser er, at man kigger på, hvad kunderne rent faktisk har oplevet. Nærstuderer man kundernes oplevelse med selskabets kundeservice, er der generelt set mange yderst positive indlæg. Desuden er det ofte prisen, der lægges vægt på blandt 3’s egne kunder. Det tyder i det hele taget på, at mange 3-kunder føler, at de får ganske meget for pengene. Men hvad er det så, der trækker ned? Jo, det er først og fremmest dækningen. Hvis selskabet lover 4G-mobilbredbånd, men man bor langt væk fra et 4G-dækningsområde, er det svært for selskabet at leve op til kundens forventninger. Det giver dårlige kundeoplevelser. Derfor er det vores anbefaling, hvis du overvejer at blive kunde hos 3 i Danmark, at du gør dig nogle overvejelser, om hvilke krav du stiller til din internetforbindelse, og hvad der skaber værdi for dig. Måske betyder en stabil internetforbindelse i hele landet meget for dig, mens din nabo lægger mere vægt på højhastighed og et ubegrænset dataforbrug.

Lignende Virksomheder

Fysioterapi Christine Schreiber

Find information om Fysioterapi Christine Schreiber kundeservice.

Slawomir Wilga

Find information om Slawomir Wilga kundeservice.

Middelfart Resort

Find information om Middelfart Resort kundeservice.

Nygaard Salon v/Abdulrahim Al Khalily

Find information om Nygaard Salon v/Abdulrahim Al Khalily kundeservice.

Løvvang Bowling Centre

Find information om Løvvang Bowling Centre kundeservice.

Sky Support

Find information om Sky Support kundeservice.

Hair Deluxe (Maria Jacobsen)

Find information om Hair Deluxe (Maria Jacobsen) kundeservice.

Feriepartner Odder-Juelsminde

Find information om Feriepartner Odder-Juelsminde kundeservice.

EvJ Biler og Havebrugsmaskiner

Find information om EvJ Biler og Havebrugsmaskiner kundeservice.

Pakistans Ambassade

Find information om Pakistans Ambassade kundeservice.

captcha_background