Kontakt SAS Kundeservice

Find information om SAS kundeservice. Det er nemt at finde telefonnumre, åbningstider og ratings for SAS kundeservice og support.

Telefonnummer og åbningstider for SAS kundeservice og support

Hjemmeside

Telefonnumre:
70 10 20 00

Mandag: 07:00-19:00
Tirsdag: 07:00-19:00
Onsdag: 07:00-19:00
Torsdag: 07:00-19:00
Fredag: 07:00-19:00
Lørdag: 09:00-17:00
Søndag: 10:00-19:00

Hvis alle oplysninger ikke er opdateret? Hjælp os med at opdatere!

Din rating for: SAS kundeservice
Andre folks rating for SAS Kundeservice

Rating: 4.25 Total: 51 stemmer

Anmeldelser af SAS kundeservice (2)

Rating:
1 af 10

Peter Langermann:

Den 1. oktober er jeg inde på jeres hjemmeside og bestille 2 billetter til New York til maj. Vi opdager at vi er kommet til at bestille billetter til den sene afgang i stedet for den tidlige. Derfor ringer jeg staks næste morgen til SAS kundeservice, hvor hun råder mig til at benytte min 24 timers afbestillingsret, for så igen at bestille samme rejse med det tidlige fly. Jeg spørger flere gange, om jeg vil få HELE rejsen refunderet, og det siger hun FLERE gange ja til. Jeg får besked på, at jeg roligt kan bestille en ny rejse, og at der ikke på nogen måde vil blive nogen difference. Jeg opdager så efterfølgende, at de 2 x 399 kr som vi har betalt i sædereservation ikke er blevet refunderet. Da jeg jo er overbevist om at dette er en fejl, ringer jeg op til SAS kundeservice, for at gøre opmærksom på det. Jeg får nu afvide, at sædereservationer aldrig bliver refunderet. Da jeg fortæller hende historien, og giver udtreyk for hvor utilfredsstillende det er, at de lover ting de ikke holder, siger hun pludselig, at jeg kan skrive til SAS/feedback, da det er dem der står for refunderinger. Ny er det så lykkedes for SAS at få sig en stærkt utilfreds kunde, der udover at blive løjet for, nu også bliver kastet imellem afdelinger. Men det bliver MEGET værre endnu. Svaret fra SAS/Feedback er, at jeg skal kontakte SAS kundeservice, da det handler om en fremtidig rejse..... Altså... tilbage til kundeservice. Her får jeg fat i gut der hedder Anders. Anders kan ikke hjælpe mig, men siger at jeg skal kontakte SAS/Feedback. NU er jeg blevet rigtig vred. Jeg er blevet fortalt en lodret løgn ang. mine små 798,00 kr., på trods af denne kæmpe fejlinformation, er der overhovedet INGEN SAS ansatte der vil hjælpe, jeg er blevet kastet rundt imellem afdelingerne. Da jeg gør Anders opmærksom på utilfredshed, og spørger efter en person der lidt højere i hiakiet en ham, vælger han at smide røret på..... ANDERS I KUNDESERVICE SMIDER RØRET PÅ OVERFOR EN KUNDE!!!! Jeg er simpelthen i chok over den uvillighed og manglende kompetence man møder alle vegne hos SAS. Vi kunne have sparet 2.500,00 kr på flybilletterne ved at vælge Norwegian, men vi valgte alligevel SAS. Dels for at støtte dem, og dels fordi vi troede at der ville være styr på tingene, frem for hos et lavprisselskab. Det viste sig så at være en stor stor fejl. Jeg kommer til at fortælle min historie vidt og bredt, og jeg kommer til at advarer folk om at bestille flybilletter hos SAS. Jeg kan godt forstå hvis at SAS er i så store problemer, når tingene forgår SÅ amatøragtigt.

2015-10-13 16:52:00

Rating:
1 af 10

Lone:

Ankommer fra Hongkong via Stockholm. Der kommer ingen kufferter med, det kunne man havde oplyst i flyet fra Stockholm, frem for at lade os vente en time i bagsgeudlevering, og få beskeden da vi henvender os ved skranken. Senere på aften kommer der en SMS, at kufferterne er ankommet og vi vil høre nærmere. Da vi ikke hører noget ringer vi til sas dagen efter kl 10. Der er ventetid så de ringer tilbage, siger de, vi hører aldrig noget. Kl 11 ringes vi op fra bagagehåndtering, der oplyser at bagagen ankommer mellem kl 13 og kl 17. Det er ikke godt nok.

2015-09-22 09:13:00

SAS kundeservice

Du kan kontakte SAS kundeservice via telefon eller chat. SAS chat kundeservice er åbne de samme timer som telefonen kundeservice. Via chat du kan få hjælp til at finde oplysninger om sas.se. SAS kan ikke sikkert håndtere sager, hvor de har brug for dine kreditkortoplysninger i chat.
Leder du efter SAS norska kundeservice?